Borgersen Begravelsesbyrå / Lokal informasjon / Borgersen Begravelsesbyrå har fått ny eier

Borgersen Begravelsesbyrå har fått ny eier

Den 1. desember 2017 overtok Buskerud Begravelsesbyrå driften av Kongsbergs eldste begravelsesbyrå. 

Borgersen Begravelsesbyrå har vært i familien Borgersens eie i over 65 år. Byrået har sterk lokal forankring og lange tradisjoner i Kongsberg og de omkringliggende kommunene. Leif Josef Borgersen er 2. generasjons gravferdskonsulent Han overtok firmaet etter sin far og har jobbet i det velrenommerte begravelsesbyrået i 34 år. 

Svein-Thomas Kollen er eier av Buskerud Begravelsesbyrå, et firma som ble startet av hans far for 50 år siden. I likhet med Borgersen Begravelsesbyrå er også dette et solid, familiedrevet byrå. 

Selv om Kongsbergs mest tradisjonsrike byrå nå har fått ny eier, vil det meste forbli det samme. De fleste ansatte vil være med videre, inkluert Leif Josef selv. Han vil få selskap av blant annet Marianne Kroh, som har over 15 års erfaring fra bransjen som tidligere gravferdskonkurrent hos Kongsberg Begravelsesbyrå. 

– Byrået har vært en sentral bedrift i Kongsberg i over 65 år. Derfor er vi opptatt av å føre den gode tradisjonen videre, forteller Svein Thomas Kollen, administrerende direktør i Buskerud Begravelsesbyrå, og dermed også daglig leder i Borgersen Begravelsesbyrå.

Ditt lokale gravferdsbyrå i Kongsberg, Hof, Hvittingfoss, Lardal og Flesberg 

Les mer i Laagendalsposten

Borgersen Begravelsesbyrå Kongsberg Svein-Thomas Kollen

Foto: Irene Mjøseng, Laagendalsposten

Kontakt Oss
x