Ditt begravelsesbyrå i Svene

Trygghet og kvalitet i over 70 år

Borgersen Begravelsesbyrå er Kongsbergs eldste begravelsesbyrå og ble startet i 1952 av Josef Borgersen, som på den tiden også drev møbelforetning. I 1984 begynte også sønnen Leif Josef å jobbe i firmaet. Selskapet var da et privat foretak, men ble gjort om til aksjeselskap i 1993.

1. desember 2017 ble Borgersen Begravelsesbyrå en del av Buskerud Begravelsesbyrå, en famlibedrift med hovedkontor i Drammen. Byrået drives videre av familien Kollen med Leif Josef Borgersen som en fortsatt aktiv del av begravelsesbyrået.

Se minnesider for Svene

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser. Du har mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge. På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Hva koster en begravelse?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Planlegg en begravelse

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen.

Våre konsulenter har lang erfaring, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Forberedelse til møtet

Vi har laget en oversikt over noen ting som kan være lurt å tenke på eller forberede før du kommer til samtalen med byrået. Når du er forberedt på hva vi skal snakke om vil møtet gå raskere og være mindre belastende. Du kan alltid ringe oss før møtet hvis det er noe du lurer på.

møte med gravferdskonsulent

Vi her her for deg

Våre erfarne gravferdskonsulenter hjelper deg hele døgnet.

Full name
Job title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Flipped SVG Example
Leif Josef Borgersen
Senior gravferdskonsulent
Marianne Kroh
Senior gravferdskonsulent
Jaqueline Werring Brun Kjeldaas
Gravferdskonsulent
Haakon Levi Langeli
Gravferdskonsulent
Per Mikkelsen
Senior Gravferdskonsulent
Anne Gretha Rolid
Senior Gravferdskonsulent
Erik Wilthil
Senior Gravferdskonsulent
Tor Arne Aarnes
Senior gravferdskonsulent
Øivind Thon
Senior Gravferdskonsulent
Debora Lutnæs
Daglig leder
Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?

Ta kontakt med oss

Fyll inn skjemaet under om det er noe du lurer på, og ikke nøl med å ta kontakt. Husk at du også kan ringe på vår døgnbemannede telefon 32 73 59 40.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Her finner du oss

Vi vet hvor viktig det kan være med støtte og tilstedeværelse under den vanskelige tiden. Kom til våre lokaler, så hjelper vi deg det du trenger hjelp med.

Avtal et møte i Svene

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg eller digitalt. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Hva koster en begravelse i Svene?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.​

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Ditt begravelsesbyrå i Svene

Borgersen Begravelsesbyrå i Svene er et lokalt og tradisjonsrikt begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for begravelse. Vi hjelper deg med planleggingen av gravferden fra start til slutt og tar hånd om alle detaljene, slik at dere i familien kan konsentrere dere om å ta vare på hverandre.

Vår oppgave er å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Vi ønsker at begravelsen skal bli verdig, nær og ekte, derfor skreddersyr vi alltid begravelsen til hver enkelt familie. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd.

Som lokalt begravelsesbyrå i Svene er vi godt kjent med kirker og kapeller og har kunnskap om alt som er relatert til gravferden. I tillegg til begravelsen hjelper vi deg også med minnesamvær i Svene, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen.

Ved dødsfall, vil vi etter avtale med de etterlatte, bringe avdøde til nærmeste gravkapell eller sykehus. Noen foretrekker at dette gjøres med én gang, mens andre trenger mer tid før avdøde blir hentet.

Vi har døgnåpen telefon, og vil alltid være tilgjengelige for dere.

Kirker og kapeller i Svene

No items found.